Close

DEPUIS 1971

Wordt gids op het plateau van de Hoge Venen !

Je bent (of volgt een opleiding tot) natuurgids en wilt je vaardigheden als wandelgids of natuurbelevingsanimator oefenen?

Kom dan het team van vrijwillige natuurgidsen van Maison du Parc Naturel Hautes Fagnes-Eifel versterken! Op 1,5 km van het Signal de Botrange – het hoogste punt van België – ontvangt ons Parkhuis jaarlijks duizenden bezoekers!

Begeleide wandelingen op het plateau van de Hoge Venen, rondleidingen door ons “Fania” museum of schoolactiviteiten over verschillende thema’s (de vijf zintuigen, de terugkeer van de wolf, bomen, de ecologie van veenmilieus, enz.), het Maison du Parc-Botrange biedt tal van activiteiten voor jong en oud! Ontdek ons hele paneel onder deze link :https://botrange.be/activites/

Wij zijn momenteel op zoek naar vrijwillige natuurgidsen (FR, DE, NL, E) om ons team te versterken! Ben je geïnteresseerd in de beleving ? Neem dan contact met ons op om onze activiteiten ter plaatse te komen ontdekken, in gezelschap van een van onze gidsen !

NB: De samenwerking gebeurt op vrijwilligerscontract – volgens uw wensen, vaardigheden en beschikbaarheid (vergoeding volgens de geldende officiële tarieven, meer info onder deze link: https://finances.belgium.be/fr/asbl/benevoles#q1).

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

David Van Buggenhoudt
Natuurparkcentrum Botrange
Tél. : 080/440 300
E-Mail : david.vanbuggenhoudt@botrange.be

Balades en famille

 

Attention, le drapeau rouge a été hissé dans les Hautes Fagnes en raison du risque accru d’incendie.

Certaines zones des Fagnes sont interdites au public jusqu’à nouvel ordre.

Consultez les cartes des chemins non accessibles au public ici.